Wednesday, January 12, 2011

Getting used to it.

No näin.

Heräsin aamulla, ja huomasin olevani flunssassa. Sen lisäksi tunnun heräävän täällä joka aamu seitsemän kieppeillä. Sisäinen kello ei ole ihan kohdillaan. Onneksi Villellä on sama ongelma. Lähdettiin heti aamusta seikkailemaan. Positiivista on, että täällä kaupat ja kahvilat aukeavat jo aikaisin ja tosi monesta paikasta saa aamiaista.

Käytiin aamukahveella paikalliseksi vakkariksi muodostuneessa "Greenissä", jonka oikea nimi lienee Greenhouse. Se on kätevä mesta - kahvila, kukkakauppa ja holi-market kaikki saman pienehkön katon alla! Ei ihme, että paikalliset opiskelijat sitä suosivat. Voit kipata huiviin kupin kahvia, napata mukaan poikien iltaan tarvittavat oluset ja kotia menon varalle vielä kukkapuskan. Handy indeed.

Yhden asian olen oppinut: kaikki sapuska pitää tilata smallina, jos meinaa että siitä selviää yhdellä tai kahdella sapuskointikerralla. Täällä pieni kahvi vastaa Suomen isoa ja niin pois päin. Kävin paluumatkalla hakemassa paikallisesta Subwaysta salaatin - olen syönyt siitä nyt kolme ateriaa :D

Täällä kaikki tuntuu todellakin olevan suurempaa tai sitten pientä ja miljoonan kappaleen pakkauksissa. Vesikin pitää ostaa kaupasta. Iski vain valinnan vaikeus: ostaako distilled, spring, baby purified vai drinking wateria :D Luulin aina, että Suomesta saa paljon valmisruokia. Perun puheeni. Täällä on kilometreittäin hyllyrivejä pullollaan toinen toistaan kummallisempia "just add water and go" - tyyppisiä sötkötyksiä joita ne kehtaavat aterioiksi kutsua. Mä kaipaan vieläkin jääkaappia.

Annille tiedoksi: nää jannut hiihtelee täällä pitkin käytäviä pelkissä boksereissa ja kaikkien huoneiden ovet on auki melkein koko ajan. Nää on ilmeisesti niitä liikunnan opiskelijoita.

Nyt päikkärit ja sit mahdollinen iltapäivälenkki. Huomenna alkaa raskas uurastus!

-Nessie

No comments:

Post a Comment