Tuesday, January 18, 2011

Friendlist

 Täällä ollessa tarttee kavereita. Tein listan siitä, minkälaisia kavereita ihmisellä on hyvä olla:

Saudi-arabialainen               Saudiarabialaiset ihmiset ovat mukavia ja äärimmäisen ystävällisiä. Lisäksi suurimmalla osalla niistä on oma auto täällä. Tulee tarpeen kylässä, jossa ei ole julkista liikennettä.

Meksikolainen                      Aina täytyy olla ihminen, jolla on kaikki mahdolliset ja mahdottomat lääkkeet mukana. Lisäksi mukavan sosiaalinen ja party up – tyyppinen ratkaisu. Mahtavaa seuraa.

Australialainen                      Urheilee. Pakottaa sut salille ja sitten aamupalalle, tämä kaikki ennen kello kahdeksaa. Uskomattoman hauskaa seuraa, vaikkei puheesta aina otakaan selvää. Lisäksi sillä voi olla komea surffari- veli/serkku.

Hollantilaistunut indonesialainen                  Hollantilainen bilettäjä, joka on niin hiljainen että yllättää positiivisesti aina kerta toisensa jälkeen! Pieni salainen ase piristää päivän kuin päivän!

Kotimainen                          Väsyneenä voi olla vaikea puhua kielillä. Kotimaisen kanssa on hyvä tsekata aina silloin tällöin perusasiat. Tulee samalla varmistettua, ettei kotikieli unohdu.

Paikallinen                           Paikallinen on hyvä olla. Hän tuntee baarit, parhaat menomestat ja bileet sekä myös yleiset elämään liittyvät perustarpeet ja niiden ostopaikat. Hyvällä mäihällä se tietää jotain opiskelustakin.

Kiintiö-venäläinen              Oikeesti, pitääkö mun matkustaa toiselle puolelle maapalloa, vain että venäläinen kaveri voi pyytää mua ulos? Ilmeisesti pitää. Luulin että täällä ois laajemmat apajat ku Lappeenrannassa. Väärässä olin.

Ps. Kaipaan myös teitä Suomen ihmisiä. Sain tänään maailman ihanimman viestin: 

                                           "Rakkain pesusieni. Kaipaan sua. Voisitko nyt hankkia sen skypen, että voitais edes dokata etänä yhdessä? Siinä on hyvätkin puolensa, säästytään suurimmilta vahingoilta kun ei ole fyysistä kosketuspintaa." 
Kiitos sille, jolle se kuuluu.

What if I say I'm not like the others
What if I say I'm not just another one of your plays
Foo Fighters - The Pretender






No comments:

Post a Comment